Ett hejdå

Japp, jag tar en paus på bloggen. Kanske bara ett tag eller föralltid.
Jag har tappat lusten och jag har inte tiden för bloggen. Det finns viktigare saker i mitt liv. Ibland så skippade jag kompisar för att hinna blogga. Och jag tvingade mig själv att stressa ihop inlägg för att jag kanske skulle bort en helg. Men nu ska jag låta stå bloggen här ett tag. Somsagt, jag vet inte hur länge. Jag kanske kommer tillbaka.
Jag har lärt mig mycket genom bloggen. När jag skaffade bloggen började jag redigera och jag har lärt mig en massor. Och jag är fortfarande inte en av de dukitga ;)
Jag spelar inte mycket nu heller. Men jag ska inte sluta på SSO. Då och då så kommer jag logga in, men kanske inte varje dag. Ni kan alltid följa mig på Instagram där jag heter jenniferstarrock.
Jag är så glad att jag skapade bloggen. Den har gett mig många fina minnen.
 
Ta hand om er, vi ses! ♥
 
 
 

Jahapp

Bloggningen blev ju inte precis bättre. Men det är sportlov, som snart är slut nu också, och då har jag velat göra annat än att sitta vid datorn. Men jag tror att det kanske blir bättre till veckan, men troligen inte.
Jag funderar på att ta en paus, för jag vet att efter lovet så blir det en massa prov som jag måste plugga till. Men bara en paus, för jag vill inte sluta med bloggen helt.
Btw, bloggen fyller snart år!
Den 17 mars 2014 skapade jag bloggen så nu är det 10 dagar kvar tills den har funnits i hela 1 år.
Men jag har faktiskt någon ide till ett inlägg. Då ska jag bara orka skriva det och ta bilder också.
 
RSS 2.0