Global

 
Alldeles för en stund sedan spammade en tjej i global. Varför gör folk det?
Ttroligen för att det vill ha uppmärksamhet och att de inte har något att göra. Självklart säger ju vissa ifrån, vilket jag tycker dom borde göra. Det är jättestörigt när någon spammar. Men av det kan det bli bråk, like what?
Om vi säger att jag spammar i klubbchatt och då säger te.x en tjej som heter Maja (påhittad människa cx) ifrån. Jag är tyst och Maja förklarar att man kan bli avstängd från spelet om man spammar. Då vaknar några till och håller med Maja och säger samma sak. Jag kanske inte bryr mig och svara något i stil med ''Nä'' eller ''Jaha''. Och sen kanske Maja och de 5 stycken till som har vaknat till säger (som på bilden) ''Vågar du inte?'', ''Ja spamma då'' os.v. Och efter det blir det typ inbördeskrig, oftast.
Men jag håller med personen som skriver ''Alla som stör sig på alva igga henne istället''. Det tycker jag att man borde göra. Om du bara skriver ''Jaa spamma då'' då lär det ju bli bråk. Personen som spammade bad denne Lovisa att skaffa sig ett liv. Efter det vet jag inte vad som hände. Men ibland så blir det ju bråk.
Ser man någon som spammar borde man, tycker jag, säga åt personen att sluta och om den inte gör det, fine. Ignorera personen och ser vad som händer. Du kanske inte ser personen på en vecka efter det. Just för att den kanske blev avstängd.
 
 
Har fortfarande bloggtorka så detta blev inte det bästa och intressantaste inlägget xc
Alanis Moonstorm
2015-01-10 @ 23:28:40
URL: http://alanismoonstorm.tumblr.com/

Alltså, folk. Ignoreringsfunktionen är typ den bästa lösningen på bråk som finns i SSO, då den inte bara döljer den spelaren från ens egen skärm, utan den spelaren kan inte längre se en själv heller. Men varje gång jag föreslagit att någon ska "igga" den de stör sig på så reagerar de som att att ignorera någon är värre än att bråka i global? Jag förstår inte logiken :/

Svar: Nä, jag förstår heller inte den logiken
Jennifer Starrock
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0